Ga naar hoofdinhoud

Seaweed Sisters

Ontdek de wondere wereld van zeewier

Ben je op zoek naar een unieke activiteit op het eiland Tholen of ben je gewoon benieuwd naar wat de wereld van zeewier voor jou te bieden heeft? Wij bieden verschillende ervaringen aan met zeewier.

Zeewier
In de Oosterschelde vind je een van de beste en meest veelzijdige groeiplaatsen van zeewier in Nederland. Je vindt er onder andere Japans bessenwier, blaaswier, knotswier, zeesla, Iers mos en gezaagde zee-eik. Zeewier is een krachtige plant die veel voordelen heeft voor mensen en dieren. Wat je misschien nog niet wist is dat het al regelmatig gebruikt wordt in je voedsel, tandpasta, verpakkingsmateriaal en verzorgingsproducten.

Zeewierbaden
Stel je voor: een vuurgestookte houten ton, gevuld met warm zeewater en zeewier. Genieten van een smakelijk zeewierhapje en een drankje terwijl je uitkijkt over de Oosterschelde. Een zeewierbad biedt de ultieme ontspanning voor je spieren, ideaal na een intensieve sportsessie of gewoon om even helemaal tot rust te komen. Bovendien verzacht het reumatische pijn en helpt het bij verschillende huidaandoeningen. Door het warme water komen de voedende alginaten uit het zeewier vrij, waardoor je huid zijdezacht gaat aanvoelen. Voor een complete ervaring kun je het bad combineren met een heerlijk hapje of zelfs een volledige zeewierlunch of -diner aan het water. Te boeken vanaf 2 tot 6 personen. Neem voor meer informatie of boekingen contact op via onderstaande gegevens.

Proeverijen
Op een andere manier kennis maken met zeewier? Boek dan een van de wier & whiskey of wier & bier proeverijen. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of met je vriendengroep. De proeverijen vinden plaats op een door jou gekozen locatie of een locatie in overleg in Tholen of Bergen op Zoom. Te boeken vanaf 4 personen.

Contact
Bezoek onze site voor de agenda met activiteiten en locaties of volg ons via instagram voor het laatste nieuws.

Tel: 06-57647477
Mail: info@seaweedsisters.nl

Back To Top